Beşiktaş Yeni Malatyaspor / Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçına spor yazarları ne dedi ... : Yer edinmek için galibiyete ihtiyacı bulunan beşiktaş, kendisinin 1 puan üstünde yer alan yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

Beşiktaş Yeni Malatyaspor / Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçına spor yazarları ne dedi ... : Yer edinmek için galibiyete ihtiyacı bulunan beşiktaş, kendisinin 1 puan üstünde yer alan yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi.. Bu sezon kötü savunmasıyla dikkati çeken beşiktaş, yeni malatyaspor'a gol izni vermedi. Hafta maçları öncesi beşiktaş'ın 59, evkur yeni malatyaspor'un ise 38 puanı bulunuyor. Yer edinmek için galibiyete ihtiyacı bulunan beşiktaş, kendisinin 1 puan üstünde yer alan yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Haftasında beşiktaş, sahasında yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş bu maçı da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

Hafta maçları öncesi beşiktaş'ın 59, evkur yeni malatyaspor'un ise 38 puanı bulunuyor. Bu sezon kötü savunmasıyla dikkati çeken beşiktaş, yeni malatyaspor'a gol izni vermedi. Beşiktaş bu maçı da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Haftasında beşiktaş, sahasında yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Yer edinmek için galibiyete ihtiyacı bulunan beşiktaş, kendisinin 1 puan üstünde yer alan yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

Beşiktaş: 3 - Evkur Yeni Malatyaspor: 1
Beşiktaş: 3 - Evkur Yeni Malatyaspor: 1 from i.gazeteduvar.com.tr
Hafta maçları öncesi beşiktaş'ın 59, evkur yeni malatyaspor'un ise 38 puanı bulunuyor. Yer edinmek için galibiyete ihtiyacı bulunan beşiktaş, kendisinin 1 puan üstünde yer alan yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Bu sezon kötü savunmasıyla dikkati çeken beşiktaş, yeni malatyaspor'a gol izni vermedi. Bulabilir ve eğer kanal açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz. Haftasında beşiktaş, sahasında yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş bu maçı da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

Hafta maçları öncesi beşiktaş'ın 59, evkur yeni malatyaspor'un ise 38 puanı bulunuyor.

Bulabilir ve eğer kanal açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz. Bu sezon kötü savunmasıyla dikkati çeken beşiktaş, yeni malatyaspor'a gol izni vermedi. Beşiktaş bu maçı da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Haftasında beşiktaş, sahasında yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Yer edinmek için galibiyete ihtiyacı bulunan beşiktaş, kendisinin 1 puan üstünde yer alan yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Hafta maçları öncesi beşiktaş'ın 59, evkur yeni malatyaspor'un ise 38 puanı bulunuyor.

Beşiktaş bu maçı da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Yer edinmek için galibiyete ihtiyacı bulunan beşiktaş, kendisinin 1 puan üstünde yer alan yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Hafta maçları öncesi beşiktaş'ın 59, evkur yeni malatyaspor'un ise 38 puanı bulunuyor. Bulabilir ve eğer kanal açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz. Haftasında beşiktaş, sahasında yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

Beşiktaş-Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesinden kareler ...
Beşiktaş-Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesinden kareler ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Yer edinmek için galibiyete ihtiyacı bulunan beşiktaş, kendisinin 1 puan üstünde yer alan yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Haftasında beşiktaş, sahasında yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Bulabilir ve eğer kanal açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz. Hafta maçları öncesi beşiktaş'ın 59, evkur yeni malatyaspor'un ise 38 puanı bulunuyor. Bu sezon kötü savunmasıyla dikkati çeken beşiktaş, yeni malatyaspor'a gol izni vermedi. Beşiktaş bu maçı da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

Hafta maçları öncesi beşiktaş'ın 59, evkur yeni malatyaspor'un ise 38 puanı bulunuyor.

Bu sezon kötü savunmasıyla dikkati çeken beşiktaş, yeni malatyaspor'a gol izni vermedi. Haftasında beşiktaş, sahasında yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Yer edinmek için galibiyete ihtiyacı bulunan beşiktaş, kendisinin 1 puan üstünde yer alan yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Bulabilir ve eğer kanal açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz. Beşiktaş bu maçı da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Hafta maçları öncesi beşiktaş'ın 59, evkur yeni malatyaspor'un ise 38 puanı bulunuyor.

Yer edinmek için galibiyete ihtiyacı bulunan beşiktaş, kendisinin 1 puan üstünde yer alan yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Hafta maçları öncesi beşiktaş'ın 59, evkur yeni malatyaspor'un ise 38 puanı bulunuyor. Haftasında beşiktaş, sahasında yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş bu maçı da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Bu sezon kötü savunmasıyla dikkati çeken beşiktaş, yeni malatyaspor'a gol izni vermedi.

Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçı saat kaçta? 2019 Malatya ...
Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçı saat kaçta? 2019 Malatya ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Bulabilir ve eğer kanal açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz. Yer edinmek için galibiyete ihtiyacı bulunan beşiktaş, kendisinin 1 puan üstünde yer alan yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Hafta maçları öncesi beşiktaş'ın 59, evkur yeni malatyaspor'un ise 38 puanı bulunuyor. Bu sezon kötü savunmasıyla dikkati çeken beşiktaş, yeni malatyaspor'a gol izni vermedi. Beşiktaş bu maçı da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Haftasında beşiktaş, sahasında yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

Yer edinmek için galibiyete ihtiyacı bulunan beşiktaş, kendisinin 1 puan üstünde yer alan yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

Bulabilir ve eğer kanal açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz. Haftasında beşiktaş, sahasında yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Hafta maçları öncesi beşiktaş'ın 59, evkur yeni malatyaspor'un ise 38 puanı bulunuyor. Beşiktaş bu maçı da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Bu sezon kötü savunmasıyla dikkati çeken beşiktaş, yeni malatyaspor'a gol izni vermedi. Yer edinmek için galibiyete ihtiyacı bulunan beşiktaş, kendisinin 1 puan üstünde yer alan yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

Haftasında beşiktaş, sahasında yeni malatyaspor ile karşı karşıya geldi beşiktaş malatyaspor. Bu sezon kötü savunmasıyla dikkati çeken beşiktaş, yeni malatyaspor'a gol izni vermedi.

Post a Comment

0 Comments